På svenska In English Auf deusch | Facebook twitter

 
HÄR FINNS NÅGOT FÖR ALLA
 

Lugn och ro i all ära men för att må bra behöver vi också upplevelser. Här finns aktiviteterna inpå knuten. Hotellgäster har tillgång till båt eller kanot och fiskar fritt från bryggan. Bastun vid sjön är varm när ni önskar. Kanske är det äntligen dags att testa vinterbad? I källaren finns allt från dart till Wii och karaoke. Orkar ni mer? I så fall plockar vi gärna fram en annorlunda femkamp.  

För konferensgäster och grupper kan vi arrangera en mängd aktiviteter tillsammans med flera sammarbetspartners.
 
Nedan finner ett urval av dessa.
 
 
KRÄFTSAFARI
 
Under augsti och september  erbjuder vi grupper att vara med på vårt populära kräftfiske. 
Ni kommer delas in i grupper där ni ska agna burar och placera ut dessa i sjön. 
När burarna är på plats väljer ni om ni vill gå en tipspromenad eller femkamo. Vissa av er kanske vill gå tillbaka och arbeta ett tag, medans vissa väljer att prata jobb i vår bastu. 
Vid middagstid är kräftskivan framdukad med småvarm och så mycket kräftor ni orkar äta. När mörkret lagt sig tar vi fram ficklamporna för att se vem av er som fått in den största fångsten!
 
 
 
PROVNINGAR
 
För er som önskar en lugn aktivitet är våra provningar att rekommendera. 
Tillsammans med kunniga föreläsare kan ni bredda er kunskap i vin, öl, whiskey, snaps, ost eller choklad.
 
 
FEMKAMP
 
Ni utmanar varandra utomhus i vår vackra omgivning i följande grenar:
Slangbella, pilbåge, luftgevär, blåsrör och yxkastning.
Vi arrangerar även femkamper inomhus
 
 
SEGWAY EVENT
 
Testa att köra segways i vår vackra natur. 
Kläder efter väder, och ni kommer få en rolig utmaning genom att på vår teknikbaka ta er fram på bästa tid1
Genom samarbete med proffsiga leverantörer kan vi erbjuda er en riktigt rolig upplevelse som passar både nybörjare och de som åkt mycket innan.
Aktiviteten passar alla grupper och totalt finns 20 segways att tillgå.
 
 
LERDUVESKYTTE
 
Prova på en annan varian av lerduveskytte. Tillsammans med instruktör skjuter ni lerduvor med laser!
Ett miljövänligt och roligt sätt att prova på era jägarkunskaper. Ni kommer att få möjlighet att skjuta mer skott än någonsin tidigare och alla har möjlighet att vara med!
 
 
TIPSPROMENAD
 
Vi har tipspromenader i olika teman.Några av de populäraste är "Brännvinsrundan" eller "Vinslingan". Frågorna kretsar kring de goda dryckerna i livet och med jämna mellanrum bjuds smakprover.Gå en annorlunda tipspromenad utomhus eller inomhus beroende på väder.
 
 
LÅDBILSBYGGE

Bygg din egendesignade lådbil vi tar fram materialet och hjälper er igång. När lagen byggt sina lådbilar avslutas aktiviteten med race nerför vår backe och pris till snabbast och snyggast bil utdelas.

KONTORSÄVENTYRET

En annorlunda inomhusfemkamp för minst 10 personer där våra grupprum och konferenslokaler förvandlas av Action Event till ovanliga  utmaningar i olika former.  
Mer info följ länken

TEAMBUILDING AKTIVITETER

Tillsammans med vår sammarbetspartner Action Event kan vi erbjuda oförglömliga och roliga aktiviteter som hjälper er att sy ihop lagkänslan under konferensen eller kick offen. Små eller stora grupper, inomhus eller utomhus allt är möjligt!
Mer info följ länken

GALNA SERVITÖRER

Oavsett om du ska arrangera middagsunderhållning, firmafest eller om du vill fira din 30 40 50 60 års fest på ett unikt sätt. Anlita Galna Servitörer, så får du en garanterat tokig underhållning med professionella skådespelare.
Serveringen går som planerat till en början, men fasaden krackelerar långsamt. Servitörerna förvandlar sig till helt underbara existenser och middagen utvecklar sig till ett kul spektakel.

Fyll i er mailadress och få vårt nyhetsbrev:

© 2012 Gyllene Uttern Hotel Group
Tel: 0381 81060 | E-post: info@ullinge.se
Skicka en konferensförfrågan | Kontakta oss