På svenska In English Auf deusch | Facebook twitter

Här finns något för alla

 

ladda ner vår prislista

Segway event

Testa på att köra segways i vår vackra natur. Vinter, vår, sommar och höst.
Kläder efter väder och ni kommer få en rolig utmaning genom att på vår teknikbana ta er fram på bästa tid!
Genom samarbete med proffsiga leverantörer kan vi erbjuda er en upplevelse för nybörjare och de som åkt mycket innan.
Aktiviteten passar alla grupper och totalt finns 20 segways att tillgå.

Teambuilding aktiviteter

Tillsammans med vår sammarbetspartner Action Event kan vi erbjuda oförglömliga och roliga aktiviteter som hjälper er att sy ihop lagkänslan under konferensen eller kick offen. Små eller stora grupper, inomhus eller utomhus allt är möjligt!
Mer info följ länken

Kontorsäventyret

En annorlunda inomhusfemkamp för minst 10 personer där våra grupprum och konferenslokaler förvandlas av Action Event till ovanliga  utmaningar i olika former.  
Mer info följ länken

Tipspromenad

Vi har tipspromenader i olika teman.Några av de populäraste är "Brännvinsrundan" eller "Vinslingan". Frågorna kretsar kring de goda dryckerna i livet och med jämna mellanrum bjuds smakprover.Gå en annorlunda tipspromenad utomhus eller inomhus beroende på väder.

Riskutbildning

Förena nytta med nöje i en av våra senaste aktiviteter! Tillsammans med Eksjö Trafikutbildning kan vi erbjuda er att köra på halkbanan. Mycket har hänt med bilarna och deras utrustning de senaste åren, vad händer då egentligen när man är på halt underlag. Många företag i dag har resande personal och detta är ett roligt men ocså nyttigt sätt att öka säkerheten i deras arbete.
Mer info följ länken

Provningar

För er som önskar en lugnare aktivitet är våra provningar att rekommendera.
Tillsammans med kunniga föreläsare kan ni bredda er kunskap i vin, öl, whiskey, snaps, ost eller choklad.

Femkamp

Ni utmanar varandra utomhus i vår vackra omgivning, i följande grenar:
Slangbella, pilbåge, luftgevär, blåsrör och yxkastning
Vi arrangerar även femkamper inomhus!

Lerduveskytte

Prova på en annan variant av lerduveskytte, tillsammans med instruktör får ni skjuta lerduvor med laser.
Ett miljövänligt och roligt sätt att prova era jägarkunskaper. Ni kommer att få möjlighet att skjuta mer skott än någonsin tidigare och alla har möjlighet att vara med!

Lådbilsbygge

Bygg din egendesignade lådbil vi tar fram materialet och hjälper er igång. När lagen byggt sina lådbilar avslutas aktiviteten med race nerför vår backe och pris till snabbast och snyggast bil utdelas.

Galna Servitörer

Oavsett om du ska arrangera middagsunderhållning, firmafest eller om du vill fira din 30 40 50 60 års fest på ett unikt sätt. Anlita Galna Servitörer, så får du en garanterat tokig underhållning med professionella skådespelare.
Serveringen går som planerat till en början, men fasaden krackelerar långsamt. Servitörerna förvandlar sig till helt underbara existenser och middagen utvecklar sig till ett kul spektakel.

Kräftfiskesafari

Under Augusti, September erbjuder vi grupper att vara med på vårt populära kräftfiske. Gruppen träffas på bryggan på eftermiddagen för genomgång och information runt kräftan. Deltagarna delas in i grupper, burar agnas och placeras ut från båtar. När burarna kommit i sjön väljer man om man vill gå en tipspromenad, eller femkamp. Vissa går tillbaka och jobbar ett tag till medans andra väljer att prata jobb i vår bastu. Vid middagstid är kräftskivan framdukad, med småvarmt på buffé och så mycket kräftor du orkar äta. När mörkret lagt sig tar vi fram ficklamporna för att se vilken grupp som fått flest kräftor i sina burar.

Fyll i er mailadress och få vårt nyhetsbrev:

© 2012 Gyllene Uttern Hotel Group
Tel: 0381 81060 | E-post: info@ullinge.se
Skicka en konferensförfrågan | Kontakta oss